A megmentő – színházi előadás

Időpont
2019.01.17. - csütörtök
19:00 - 21:00


A Láthatáron Csoport a korszellemnek megfelelően újraéledő nőügyi értesítővel összefogva bemutatja friss, és a szlovén fővárost, Ljubjanát is megjárt előadását egy kasztráló anyáról és két lánytestvérről, akik nem tudták szeretni egymást. Kincses Réka nemzeteken átívelő darabját „Queendom” Szabó Veronika rendezte és Feuer Yvette, valamint Alida Bevk adják elő. Az abszurd és a pszichológiai realizmus elemeit vegyítő produkció a tudatlanság és a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz, de ettől függetlenül 14 éven aluliaknak nem ajánljuk.

Az előadás után Artner Szilvia (Sisso) újságíró és például gender kutató beszélget a szintén Tűsarok alapító dr. Ritter Andrea transzgenerációs kérdésekkel foglalkozó klinikai szakpszichológussal és az alkotókkal arról, hogy miből áll össze felnőtt női identitásunk, valamint mi befolyásolja a szerepválasztásainkat életünk során.

Az elmélyült est utáni lazítást és workoutot 22.00-tól Dj Miss Mizi hangzsonglőr biztosítja extravagáns és hiperérzékeny női zenékkel. A pult mögött Páli Orsi száraz pezsgővel és női átiratokkal.

Az előadás szereplői: Feuer Yvette és Alida Bevk
Rendező: Szabó Veronika
Író: Kincses Réka
Látvány és jelmez: Palánki Hedvig
Zene/hang: Somló Dávid
Fény – és hangtechnika: Batta Gábor
Fotók: Mónus Marci

Figyelem Láthatáron Csoport jegyakció! Két jegy vásárlása esetén 30% kedvezményt adunk, valamint ha kombinált jegyet vásárol az Én, te, mi és A megmentő című előadásunkra, akkor is 30% kedvezmény jár.

jegyár: 2500 Ft

Jegyvásárlás